Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήλωση του Γιάννη Μπουλέ και της ΑΔΚΝ για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας έδωσε τη μάχη των εκλογών με απόλυτη εντιμότητα και απόλυτη καθαρότητα. Όπως σε όλη τη διαδρομή μας μέχρι σήμερα τηρήσαμε με ευλάβεια τις αρχές μας και τις αξίες μας και δεν υποχωρήσαμε στις πρωτόγνωρες πιέσεις και την πολεμική που αντιμετωπίσαμε. Αυτή τη δημοτική αρχή είμαστε βέβαιοι οτι θα την επικαλούνται στο μέλλον οι δημότες της Ναυπακτίας και είμαστε περήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια επενδύσαμε στις αξίες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο. Με πλήρη συνείδηση του ρόλου μας επιμείναμε να υπηρετούμε το συμφέρον του απλού ανώνυμου πολίτη, το συμφέρον της κοινωνίας.
Συγκρουστήκαμε με τα ιδιωτικά συμφέροντα, τα αποκαλύψαμε και δείξαμε πόσο στενά είναι δεμένα με το Δήμο και το κράτος. 

Είπαμε στους συνδημότες μας την αλήθεια για το δήμο μας και τα προβλήματα που κληρονομήσαμε. Ξεκαθαρίσαμε σε όλους τους τόνους οτι διαχειριστήκαμε τις δημοτικές υποθέσεις σε μια περίοδο με τη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση που περνάει η χώρα μας και ο δήμος μας. Διαχειριστήκαμε το χρέος που μας κληρονόμησε η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου Ναυπάκτου και δρομολογήσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του δήμου μας, κυρίως όμως της πόλης της Ναυπάκτου. Νοικοκυρέψαμε το δήμο και βάλαμε πρώτη μας προτεραιότητα την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του για την εξυπηρέτηση των δημοτών. 
Προφανώς δεν μπορέσαμε να πείσουμε τους συνδημότες μας για το έργο μας. Είναι επίσης προφανές οτι δεν πείσαμε την κοινωνία οτι αυτός που δημιουργεί χρέος είναι ευχάριστος Αντίθετα αυτός που πληρώνει το χρέος γίνεται δυσάρεστος γιατί προσπαθεί να είναι Χρήσιμος και μέσα από τις δυσκολίες επιδιώκει να αλλάξει την πορεία του δήμου και της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στις εκλογές και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε τους φίλους της παράταξής μας, τα μέλη, τα στελέχη και τους υποψήφιους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην εκλογική αναμέτρηση. 
Με αίσθημα ευθύνης κάναμε το καθήκον μας με απόλυτη καθαρότητα και συνέπεια και είμαστε υπερήφανοι για τη δημοτική μας θητεία. 
Προσπαθήσαμε και αλλάξαμε πολλά στο δήμο μας. Ζητήσαμε από την κοινωνία να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα στη νέα πενταετία. 
Σεβόμαστε την επιλογή των συνδημοτών μας και δηλώνουμε οτι η παράταξή μας θα συνεχίσει στο θεσμικό της ρόλο όπως κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα. 
Θα συνεχίσουμε ως δημοτική παράταξη να υπηρετούμε την κοινωνία μας με στόχο μια καλύτερη αυτοδιοίκηση και ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. 
Συγχαίρουμε την ενωτική πρωτοβουλία και τον επικεφαλής της κ. Λουκόπουλο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που θα αναλάβει από την 1η του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου