Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

N.Kαραλής (Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας): Κατάπτυστη και ανήθικη πράξη η απόπειρα νόθευσης της βούλησης των πολιτών.


Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για απόπειρα νόθευσης της βούλησης των δημοτών της τ.κ.Καταφυγίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την οργανωμένη και προσχεδιασμένη μεταφορά 13ων εκλογέων εκ των οποίων οι δέκα(10) Έλληνες Αλβανικής καταγωγής από τη Ναύπακτο στο Καταφύγιο,με τρόπο παράνομο και χωρίς να πληρούν καμία προυπόθεση της νομοθεσίας.

Καταγγέλω (συνεχίζει η ανακοίνωση του αντιδημάρχου) αυτή την κατάπτυστη και ανήθικη πράξη που μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω,στις αρχές της δεκαετίας του ’60.Αυτές οι πράξεις έχουν ονοματεπώνυμο.Γι’αυτό καλώ όλους τους υποψηφίους όλων των δημοτικών παρατάξεων τόσο από την Τ.Κ.Καταφυγίου,όσο και από την Αποδοτία να πάρουν θέση.Ήδη οι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο Καταφυγίου του κ.Μπουλέ και Παπαθανάση,με γραπτή τους καταγγελία,πήραν θέση.
Αναμένουμε και αυτή από την παράταξητου κ. Λουκόπουλου.
Σε ότι αφορά την παράταξή μου «Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ναυπακτίας» , της οποίας είμαι υποψήφιος,δηλώνω κατηγορηματικά,ότι παλεύουμε για την εξύγιανση της πολιτικής μας ζωής,για αρχές και αξίες που ποδοπατούνται από ορισμένους με τον πιο βάναυσο τρόπο,τη στιγμή που η κοινωνία αναζητά διέξοδο από την κρίση στην οποία την οδήγησαν τέτοιες πρακτικές.
Κλείνοντας και παραμένοντας πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες της παράταξής μου,προκαλώ και προσκαλώ τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων στην Αποδοτία να πράξουν κατ’ελάχιστο το ίδιο.
Καταγγέλοντας τέτοιες ενέργειες-μεθοδεύσεις που αλλοιώνουν τη γνήσια βούληση για εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας,παραπέμποντάς μας σε άλλες εποχές και άλλους τόπους που δεν γνώρισαν δημοκρατίας.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας
      Νικόλαος Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου